Masters of LXRY

02/11/2017: Masters of LXRY 2017

Van 7 t/m 11 december zal de Masters of LXRY 2017 plaatsvinden in de RAI Amsterdam. Ook dit jaar zal Hästens aanwezig zijn met een prachtige stand! De Masters of LXRY is het grootste lifestyle event van Nederland. Het thema van dit jaar is design, daarom zal Hästens hier twee exclusieve Limited Edition bedden presenteren die in samenwerking met het Zweeds designer duo Bernadotte en Kylberg zijn ontwikkeld. Tijdens de Masters of LXRY hebben we unieke beursaanbiedingen en kunt u proefliggen op onze Hästens bedden. U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken bij stand nummer 4!

 

Porsche Centrum Leusden

26/10/2017: Lifestyle event Porsche Centrum Leusden

Vanavond was Hästens Store Amersfoort te gast bij een prachtig en drukbezocht lifestyle evenement van Porsche Centrum Leusden. Onze vaste klanten waren uitgenodigd en het was leuk jullie weer te treffen als Hästens ambassadeurs. Dank voor jullie komst!

 

Louwman Exclusive

06/10/2017: Louwman Exclusive Cars

Hästens Store Amersfoort was vanavond te gast bij Louwman Exclusive Cars. Een invited event waar onze exclusieve Hästens bedden niet kunnen ontbreken!

 

KLM Open

17/09/2017: KLM Open

Hästens was aanwezig bij KLM Open op The Dutch in Spijk. KLM Open is het grootste golftoernooi van Nederland met jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers. Ook dit jaar was de stand weer drukbezocht, ondanks de regen. Dank allemaal voor jullie komst!